Veksø - 1 real

Turen var i 1 real. Året var 1973. Vildon var med, men forlod klassen efter 1 real. Bjarne Ziegler var også med, men emigrede til Solrød strand året efter - og vi har mig bekendt ikke hørt eller set noget til ham siden.. Gad vide hvad de laver idag?

I første real var det begyndt at blive interessant at drikke øl. Nogle havde nok smagt flere end andre, men særligt udbredt var det efter min hukommelse ikke. Der blev smuglet nogle få flasker med på lejrskolen og de kom først frem i bordtennis lokalet, hvor der også blev underholdt med guitar - og iøvrigt blev pjattet en del.

"Jeg er skuffet" - citat fra Asly, da han fik øje på en af de få øl det var lykkedes at snige med. Asly dukkede pludseligt og uventet op i lokalet og selv om det kun var en enkelt eller to flasker - som iøvrigt hurtigt blev forsøgt skjult - så var meldingen klar - Vi var ikke store nok til den slags - eller vi burde vide bedre end som så. Der skete vist ikke meget mere - jeg husker ingen sanktioner eller bortvisninger - og måske virkede udtalelsen også bedre end det.

Nedenfor vises nogle få billeder fra Flemming - flere billeder modtages gerne.

Piet Læser

Piet underholder med højtlæsning fra en klassiker: Størst, Først – Sidst, Mindst -forløberen for Guinness Rekordbog - mens Finn slapper i sin køje og Helge ivrigt læser med. Desværre er billedet for utydeligt til at titlen kan aflæses - hvis nogen husker hvad det var - så giv lige besked..

Finn på guitar

 Finn havde medbragt sin guitar og yndede at lave sjove ansigter imens.

Finn og Vildon jammer

Ofte var der akkompagnement af andre - her Vildon på bordtennisbat og "mund".

Et af de populære numre var bl.a. "Fed rock"

Finn og Vildon

Et par glade drenge i sovesalen - det ses at guitaren fyldte en del i aktiviteterne. Rene er på vej forbi på sin afslappede facon.

Kim II og Vildon

Kim II og Vildon.

Kim II

Endnu et eksempel på guitar og sjove ansigter...

Finn

Og nej - Finn var ikke ramt af øksen, selv om det kunne se sådan ud..

Bjarne Synger

Bjarne Ziegler underholder med "Admiralens Vise" - som vi efterhånden alle kunne synge med på.. Hanne til venstre - Steen i baggrunden og en halv Anita til højre.

Lejrskolen

Et enkelt billede af "hovedbygningen" - formentlig med en af lærernes biler.

Tuesday, April 14, 2009, umbraco_system

3u - 1976 - Sundpark skole

Powered by umbraco