Vinter 2010

 

Så mødte vi endelig Bjarne igen.

Hanne beærede os også og havde også lagt vejen forbi fra England - dejligt at der er vinterferie på samme tid i England som i Danmark!

Vi var 9 der mødtes på Café Bizzaro i Holmbladsgade og havde nogle hyggelige timer sammen.

Der blev udvekslet en del "hvad nyt" og der blev opdateret på kryds og tværs. Der blev smagt på et bredt udvalg af stedets øludvalg, samt indtaget salater og diverse varianter af kyllingeburgere.

En fælles opgave var at finde en ny dato for sommerens møde - ikke en enkel opgave for forsamlingen. Dette skyldes selvfølgelig ikke mindst at bestyreren af mødelokalet ikke var med i selskabet. Det bliver der ganske givet fundet en løsning på. Der kommer yderligere information, så snart dette er klarlagt.

Per - vores sædvanlige fotoentusiast og dermed også defakto "samlingsfotograf", var desværre ikke tilstede og dermed fik vi ikke taget noget billede af hele forsamlingen.

I kraft af at vi ikke havde set Bjarne siden afgangen i 2-3 real, hvor Bjarne flyttede til Tune, var genkendelsen overordentlig svær og de fleste mente - inklusive undertegnede - at de ville have passeret Bjarne på gaden uden genkendelse. Det er trods alt også ca. 34 år siden...

Inden jeg forlod selskabet besluttede vi derfor at tage et billede med min mobil, således at genkendelsen ville blive enklere i fremtiden - og selvfølgelig for at have et minde for dagen.

Mobilbillede - Bjane og Hanne

Mobilbillede - det er sikkert ikke nemt at genkende nogen som helst i den kvalitet...

I forsøget på bedre at genkende hinanden fandt vi kørekortene frem fra tegnebogen. Da jeg kort efter brød op lagde jeg tegnebogen i lommen og kørte hjem. Stor overraskelse da jeg to veje inden hjemmet blev ringet op af Bjarne. "Har du min tegnebog?". "Hvad - nej? - JO! - f.....&%#.".  Tilbage på motorvejen for så igen at fortryde og vende de sidste 500 meter hjem efter kameraet. Nu kunne vi jo ligeså godt tage et billede!

Så inden Caféen lukkede var jeg tilbage og tog et par billeder af bedre kvalitet end kameraet i mobilen kunne præstere.. Alting er ikke skidt uden at være godt for noget - eller det...

  Bjarne og Hanne

Bjarne og Hanne.

Jimmy Bjarne Hanne og Pia

Jimmy, Bjarne, Hanne og Pia.

Jimmy Bjarne Hanne og Flemming

Jimmy, Bjarne, Hanne og Flemming.

Tak for en hyggelig aften - glæder mig til vi ses igen.

PS: vil man samenligne med et tidligere billede af Bjarne så check siden her

/Flemming

 

Tuesday, February 16, 2010, umbraco_system

3u - 1976 - Sundpark skole

Powered by umbraco