Koncert til oktober

Uddeling af Ken Gudmand prisen søndag den 8. oktober kl. 20 – 23.30 i Amager Bio. Dørene åbner kl. 19. Se Finn på arbejde ;-)

Finn er med til nedenstående arrangement. Tanken var at de som havde lyst kunne mødes og få en fed aften på en anderledes måde.

Billet-koordinator er Pia?

Annonceringsteksten kommer her.

Hanne Boel, Palle Mikkelborg & Helen Davies, Dissing, Dissing Las og Dissing, Anne Linnets Marque de Sade og Skunk Funk er blandt de store danske navne, der er på scenen for hylde årets prismodtager af Ken Gudman Prisen, bassisten Moussa Diallo.

Musikernes egen pris rykker én gang om året helt frem på scenen og fortæller historien om en musiker, der gør en forskel. Modtageren af Ken Gudman Prisen 2006 er bassisten Moussa Diallo.

Det bliver fejret eftertrykkeligt søndag den 8. oktober 2006 i Amager Bio, hvor en perlerække af danske musikere er på scenen og giver deres musikalske hyldest til hovedpersonen. Publikum kan glæde sig til en helt unik og varm aften i selskab med blandt andre Hanne Boel, Dissing, Dissing Las og Dissing, Anne Linnets Marque de Sade, Skunk Funk, Palle Mikkelborg & Helen Davies og naturligvis Moussa Diallo selv med band. Lige som sidste år styrer den ustyrlige Jacob Haugaard slagets gang. Flere navne er på vej og vil blive offentliggjort senere.

Ken Gudman Prisen har i løbet af få år opnået status som en af dansk rocks store og væsentlige priser. Opbakningen fra alle hjørner af det danske musikermiljø har været overvældende. En af de vigtigste årsager er, at prisen sætter fokus på musikeren som kunstner og håndværker. Prisen bliver hvert år givet til en dansk musiker, der i særlig grad har vist personlighed, musikalsk håndværk og integritet.

Moussa Diallo er den tredje modtager af Ken Gudman Prisen. Den første modtager af Ken Gudman Prisen var guitaristen Aske Jacoby i 2004 og i 2005 var prismodtageren guitaristen Per Chr. Frost.

Ken Gudman Mindefond. Prismodtager 2006: Moussa Diallo
Søndag den 8. oktober kl. 20 – 23.30 i Amager Bio. Dørene åbner kl. 19.

Billetpris: 200 kr. plus gebyr
Billetnet: Tlf. 7015 6565 samt alle posthuse. Eller www.billetnet.dk

Se mere på:

www.amagerbio.dk

www.billetnet.dk

www.gudman.dk

Tuesday, June 13, 2006, umbraco_system

3u - 1976 - Sundpark skole

Powered by umbraco